Descarca programe utile pentru a asculta online Radio Intalniri2 - muzica pentru toate gusturile - download radio online player, download flash player, download winamp, download firefox De aici poti descarca programe utile pentru a asculta online Radio Intalniri2

Download Radio Player Intalniri2 si asculta Radio Intalniri2 online Download Radio Player Intalniri2

In cazul in care nu ai instalat sau nu doresti sa instalezi programul Winamp, acest radio player iti ofera posibilitatea de a asculta radioul nostru online.
Radio Player Intalniri2 este un mic executabil realizat in Flash ceea ce inseamna ca pentru a functiona trebuie sa ai instalat pe calculatorul tau pluginul/componentul Adobe Flash Player.
In cazul in care ai firewall activat va trebui sa ii acorzi accesul la internet acestui player intrucat pentru a functiona este necesar sa se conecteze la serverul nostru de radio.
In atentia utilizatorilor ce au ca sistem de operare Windows Vista sau Windows 7 - pentru a il rula fara probleme intai selectati executabilul, dati click dreapta pe el si din meniul afisat selectati optiunea "Run as administrator"

ATENTIE! Este interzisa redistribuirea/vanzarea/modificarea acestui radio player fara un acord in scris din partea noastra.

Download Adobe Flash Player pentru a asculta Radio Intalniri2 online pe site Download Flash Player

Adobe Flash Player este un plugin/component care iti permite sa accesezi siteurile sau aplicatiile care sunt realizate in tehnologia Flash. De asemenea si radio playerul nostru este realizat in aceasta tehnologie drept pentru care ai nevoie de acest plugin instalat in browserul tau.

Pentru browserul Internet Explorer descarca de aici: Flash Player 10.1.rar | Flash Player 10.1.zip
Pentru browserele Firefox, Opera, Safari descarca de aici: Flash Player 10.1.rar | Flash Player 10.1.zip

Download Winamp Player si asculta Radio Intalniri2 online Download Winamp

Winamp Player este cel mai popular program cu care poti sa asculti muzica, sa vezi filme si sa asculti o multime radiouri online, printre care si Radio Intalniri2 ;)

Download Mozilla Firefox pentru o navigare placuta pe siteul Radio Intalniri2 Download Mozilla Firefox

Mozilla Firefox este unul din putinele browsere care au facut istorie datorita perfomantei crescute pe care o are in afisarea corecta a siteurilor si a sigurantei in navigarea pe internet.
Pentru acest motiv si mai ales pentru ca siteul nostru este optimizat pentru acest tip de browser, Radio Intalniri2 iti recomanda cu caldura sa il folosesti!

Tag Cloud

radio intalniri2, radio online, radio, radio online intalniri2, filme petreceri, filme petreceri intalniri2, filme online, radio player, winamp, flash player, mozilla firefox, download radio player, download flash player, download winamp, download firefox

Web Design - EVO Studio WebDesignEVO - servicii de web design